Arctic Software

Drift & Support

Vi tilbyr et driftsikkert miljø for alle ferdigstilte prosjekter og kan levere en totalløsning som dekker de fleste behov.

Vi leverer komplette løsninger

Enten du har enkle eller mer komplekse behov kan vi bistå med konkurransedyktige betingelser innenfor drift av de fleste kategoriene av IT løsningene på markedet. Det innebærer også at vi er et direkte ledd mellom deg og dine data og du har enklere tilgang til informasjon og hjelp hvis behovet skulle oppstå under et pågående prosjekt.

1:

Produkter

Noen av de mest vanlige produktene i porteføljen. Vi leverer også skreddersydde drifts løsninger i andre applikasjons kategorier. Priser vil avhenge av mengde data som lagres, samt trafikk mengden og leveres på forespørsel.

Et hjem for din nettside

Webhosting

Enten du har en mindre nettside med mindre kompleksitet eller en større applikasjon eller API sluttpunkt som trenger kompleks infrastruktur kan vi levere en driftsløsning for det. Vi bruker Apache 2 som standard, men kan fint levere andre alternativer hvis det skulle trengs. Alle nettsider vi drifter sikres med kontinuerlig fornyede sikkerhetssertifikater kostnadsfritt inkludert i prisen.

Sikker og fleksibel eposttjeneste

E-Post

Alle har behov for epost og vi leverer selvsagt også forskjellige løsninger her for å komplementere tilbudet vårt slik at vi kan være en totalleverandør for deg. Løsningene leveres i tre forskjellige kategorier:

  1. API Sluttpunkt Lar deg levere store mengder epost rett fra din applikasjon (for eksempel nettbutikk)
  2. Exchange postboks Exchange kompatible postbokser som støtter activesync via Outlook oa mobilepostklienter og kalender synkronisering via Outlook CalDav.
  3. Tradisjonelle postbokser Støtter IMAP og POP3

Alle postboksene kommer med et eget kontrollpanel for domenet ditt der du kan administrere dine kontoer selv hvis du ønsker, samt webmail.

Et trygt sted for dine data

Skylagring

Trenger du et sikkert sted å lagre dine skydata kan vi enten tilby deg kontoer på våre servere eller vi kan sette opp dedikerte servere for din organisasjon der du har full administrasjonstilgang og kontroll over infrastrukturen. Ønsker du ekstra lag med sikkerhet kan vi også sperre skylagringen fra direkteadgang til nettet og sette opp et ekstranett med VPN innlogging.

2:

Sikkerhet og tilgjengelighet

Vår eksistens avhenger av kundens tillit. Derfor er sikkerheten i våre systemer en operativ grunnpilar. Kontinuerlig overvåkning, patching, installering av sikkerhetsoppdateringer og sikring av databackup er rutiner vi har innarbeidet i vår arbeids hverdag. Tilgjengelighet er like viktig som sikkerhet, derfor er vårt nettverk konfigurert med feilsikkerhet og redundans ved bruk av node balanserere. Vi opererer med 99,9% oppetidsgaranti.

3:

Support & Vedlikehold

Vi tilbyr telefonteknisk support og support via epost av våre produkter, samt on-site support og opplæring med en support og vedlikeholdsavtale.

4:

Har du noen spørsmål?

Dersom du har noen spørsmål om pris, funksjoner eller tjenester forbundet med våre drift og supporttjenester er det bare å ta kontakt. Legg igjen din kontaktinformasjon og vi vil komme tilbake til deg.

Kom i kontakt

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet under og vi vil kontakte deg. Felter merket med * er påkrevd. Vi vil ikke bruke eposten eller noen av de øvrige kontaktopplysningene du oppgir til noe annet enn å komme i kontakt med deg.

Har du noe å tilføye som vil hjelpe oss å besvare henvendelsen din, kan du skrive en melding her. Vi vil se hvilken side du har sendt inn henvendelsen fra, så det er ikke nødvendig å oppgi hva henvendelsen gjelder på et generelt basis.