Arctic Software

PolarPress

PolarPress er et egenprodusert program utviklet for å behandle innhold, data og media på web via et brukervennlig grensesnitt. Det lar oss også utvikle skreddersydde utvidelser dersom det er spesielle krav og hensyn til funksjonalitet på en rask og effektiv måte takket være MVC arkitekturen som ligger i bunn. Vi har også tilrettelagt for mye standardfunksjonalitet i PolarPress som har et universelt bruksområde som de fleste kan nyttegjøre seg av og du kan lese mer om det her. Nettsiden du ser på nå kjører den siste versjonen av PolarPress

1:

Standardfunksjoner

Foruten skreddersydd funksjonalitet vi kan levere på etterspørsel kommer PolarPress med en rekke innebygd funksjonalitet i bunn. Vi jobber stadig med å utvide dette og vil legge til mer informasjon her fortløpende.

Full kontroll

Enkelt å administrere

Praktisk talt alt på nettsiden kan endres og tilpasses via administrasjonssidene til PolarPress om ønskelig. Alle datafelt er søkbare fra et globalt søkefelt. Du har enkel tilgang og oversikt over alle dataene forbundet med nettsiden din. Noe som er essensielt når sidene vokser i størrelse og omfang med mer data over tid. Uten de riktige verktøyene, kan det være vanskelig å holde styr på dette. Men vi har brukt mye tid på å utvikle et grensesnitt som er enkelt å navigere og kraftig i bruk.

Avansert tilgangskontroll

Sikkerhet

Du har full kontroll over hvem som har tilgang og hva de enkelte har tilgang på. I PolarPress kan du definere roller og tildele brukere tilgang til rollene du har definert. Hvis det er ønskelig å gi kunder/utenforstående muligheten til å registrere og opprette egne brukere er disse adskilt fra firmaets interne brukere for økt sikkerhet. All trafikk krypteres med SHA 256 bit kryptering.

Synlig på nettet

Søkemotoroptimalisert

Noe av det viktigste med en nettside er at den er optimalisert for synlighet i søkemotorer. PolarPress gir deg full kontroll over samtlige datafelt søkemotorer leter etter spesifikt når de besøker og indekserer nettsiden din og dette kan enkelt administreres og behandles fra administrasjonssidene for hvert enkelt innhold du oppretter og ønsker å dele med omverdenen.

Oversikt over all trafikk

Analyseverktøy

Noe som nesten like viktig som søkemotoroptimalisering er å kunne ha en oversikt samt forstå trafikkmønstre til nettsiden din. Dette hjelper deg å sikte deg inn på nøkkelsegmenter på nettet og optimalisere nettsiden som et markedsføringsverktøy.

Overholde personvernet

GDPR Kompatibel

GDPR avløste og erstattet personverndirektivet i 2018 og har blitt påbudt å følge for virksomheter som behandler personopplysninger for borgere innen EU. Vi har tatt høyde for å gjøre det enkelt å være i samsvar med forordningen og PolarPress gir deg og brukerne oversikt over hva slags data nettsiden behandler og lagrer.

Integrerte salgsverktøy

Kontaktskjema integrert med ledetråder

Polarpress har en innebygget enkel kontakt og ledetråds-funksjon med statistisk summering i oversiktlige grafer fra startsiden av hva slags ledetråder som må følges opp. Interne brukere kan manuelt opprette ledetråder fra kontrollpanelet, eller importere de fra eksterne kilder så som Brønnøysundsregistrene. Denne funksjonen er også koblet opp mot eventuelle kontaktskjemaer på nettsiden, så du har alt på ett sted.

2:

Tilleggsfunksjoner

Foruten noen av nøkkelkomponentene nevnt over, har PolarPress en lang liste med ekstrafunksjonalitet. Noen av disse funksjonene (merket med *) krever ekstra tilpassing og aktiveres på forespørsel.

Skylagring

Velg om du ønsker å bruke vår skylagringsløsning eller din egen for å lagre filer og media lastet opp via nettsiden. Du kan bruke din egen dropbox konto, s3 (for eksempel Amazon), ftp server m.fl.

Mail lister

Behandle på og avmeldinger til lister for bruk til nyhetsbrev o.l

Artikler

Hold besøkende på nettsiden oppdatert med hva som foregår ved å publisere artikler/blogginnlegg

Dynamiske bildesignaturer*

Automatisk generer vannmerker og bildesignaturer på alle bildefilene du eller besøkende laster opp på siden

Integrasjon med sosiale medier*

La besøkende registrere seg på nettsiden din ved å bruke en eksisterende konto på sosiale medier som Facebook, Google, Twitter m.m.

Beskyttede skjemaer

PolarPress lar deg beskytte skjemaer besøkende bruker for å legge inn informasjon via nettsiden din ved bruk av ReCaptcha. Dette er et ekstra lag med beskyttelse utenom kryptert kommunikasjon som forsikrer at innsenderen er en ekte person

3:

Vil du vite mer?

Ønsker du å få vite mer om PolarPress må du gjerne kontakte oss. Legg igjen din kontaktinformasjon og vi vil komme tilbake til deg. Vi kan også gi deg en praktisk demonstrasjon etter å ha avtalt en tid for et personlig møte!

Fortsett

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet under og vi vil kontakte deg. Felter merket med * er påkrevd. Vi vil ikke bruke eposten eller noen av de øvrige kontaktopplysningene du oppgir til noe annet enn å komme i kontakt med deg.

Har du noe å tilføye som vil hjelpe oss å besvare henvendelsen din, kan du skrive en melding her. Vi vil se hvilken side du har sendt inn henvendelsen fra, så det er ikke nødvendig å oppgi hva henvendelsen gjelder på et generelt basis.