Arctic Software

Konsultasjon & rådgivning

Vi innehar spisskompetanse innen en rekke fagområder som dekker informasjonsteknologi. Fra drift, nettverk, IT prosjektering, rådgivning, system og produktutvikling.

Hold deg i forkant med gode råd

I en framtid som er digital kan det å ha riktig IT strategi bety forskjellen mellom fiasko og suksess. Det er noen få nøkkelfaktorer du må ha i tankene når du skal legge opp en IT strategi. For det første, trenger du en klar forståelse av hva dine mål er. Hva ønsker du å oppnå? Når dette er klart kan du starte med å kartlegge hva slags teknologi du trenger for å hjelpe deg med å nå målene dine. Det er viktig til enhver tid å ha fleksibilitet i bakhodet. Hvis dine mål endres i prosessen, behøver teknologien også å endres tilsvarende. Sist men ikke minst må du forsikre deg om at din IT strategi er på linje med din overordnede forretnings strategi. Hvis den ikke er det risikerer du at investeringene du legger i IT, ikke gir den ønskede avkastningen.

Gode råd er bare noen klikk unna. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat så vi får en oversikt over hvor du står, hva dine mål er og hvilke kostnadsrammer du trenger å forholde deg innenfor.

Har du noen spørsmål eller ønsker å henvende deg til oss vedrørende våre konsulenttjenester kan du ta kontakt via nettsiden, telefon eller e-post.

Åpne kontaktskjema

Kontaktskjema

Fyll ut skjemaet under og vi vil kontakte deg. Felter merket med * er påkrevd. Vi vil ikke bruke eposten eller noen av de øvrige kontaktopplysningene du oppgir til noe annet enn å komme i kontakt med deg.

Har du noe å tilføye som vil hjelpe oss å besvare henvendelsen din, kan du skrive en melding her. Vi vil se hvilken side du har sendt inn henvendelsen fra, så det er ikke nødvendig å oppgi hva henvendelsen gjelder på et generelt basis.